I couldn't care less, I got a big mouth, and there's a lot to learn from a bottle of whiskey

Fuck my life. Har ätit så jävla mycket idag att jag håller på att spricka. Samt att jag sovit vid skumma tillfällen (för att vara jag liksom). Vaknade upp vid 11 tiden, började spela in på Fade To Black covern. Köttade direkt på sång, vilket inte var smart på morgonen utan att ha värmt upp rösten. Så jag gick ut, rökte (det hjälper min röst att öppanas upp.......) och sedan spelade jag in det sista! En väldigt liten del kvar på sången! Försökte även fixa fram reversed reverb, men kunde inte hitta en sådan effekt och orkade verkligen inte sitta och göra det själv... Så använde bara vanlig reverb. Basen ska spelas in och sedan återstår bara gitarrerna! SEN ÄR DEN KLAR! Hoppas bara att jag håller mig till att avsluta denna cover. 

Sedan så rullade jag ut med ze family och käkade ute, åkte till syrran, käkade onyttigt shit. Dock var jag tvungen att sova en liten stund pga massiv huvudvärk. Vaknade upp sen, käkade mer onyttigt, såg på TV med dem och nu är jag äntligen hemma. Bjuder på några jävligt coola bilder som Amanda i min klass tog under en spelning i skolan! Ser fan ut som riktiga artistbilder... hmm.





remind me of what left this outlaw torn

Igår borrade pappa fast gitarr upphängarna på väggen! Så nu hänger mina gitarrer (eller ja, bas också då, även fast jag lånat den från skolan just nu) på väggen! Känns så skönt. Mer plats på golvet. Inte för att jag använder mig särskilt mycket av den delen av rummet där gitarrerna låg men... ah, det är fint iallafall! Min vägg blev helt plötsligt betydligt snyggare. Metallica ...And Justice for All poster på ena väggen och nu hänger instrumenten på väggen! Ska köpa två till så jag kan hänga upp den akustiska och min absolut första elgitarr! Kan vara värt att ha den hängd där som ett minne :3

Så ja, lånat basen från skolan för att spela in en låt. Ganska progressiv låt och inspirationen kommer faktiskt från Tool. Ska även göra en cover på The Outlaw Torn, möjligtvis Minus Human också. Det är låtar som ger en helt underbar känsla när man spelar dem, även om de inte är svåra på bas! Men det är känslan i det hela. Sticker till i hjärtat då jag hör The Outlaw Torn men ändå känns det... bra. Känner mig stark och vid liv. Svårt att förklara. Lyssna på låten så förstår ni vad jag menar! Underbar låt :3 Även Minus Human, även om den är lite tyngre. 

Aja, PICZ NAOW




Här hängerom! 



fragments of her kiss remains as a scar, healed but a reminder of what I've lost

Runt slutet av förra året fick jag ett meddelande från YouTube om att tjäna pengar med mina videor. Kunde inte direkt göra det för alla mina videor är covers... MEN! Så bestämde jag mig igår att faktiskt aktivera hela grejen och börja ladda upp min egen musik på min YouTube kanal. Så nu är det fixat och min låt Reflection ligger uppe där!

Ska börja jobba på en ny låt som jag skrivit som är väldigt Tool inspirerad. Är verkligen taggad då den låter ascool! Lite mer progressivt! P.S. bilden är tagen från en skolresa till Falun. Jag syns längst till vänster på bilden med mitt låååånga hår back then :3



RSS 2.0